Top: cel mai mare datornic la Sănătate, un avocat ce are de plătit aproape 28.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sălaj a publicat pe site-ul oficial al instituţiei o listă cu aproape 500 de persoane care desfăşoară activităţi independente şi care înregistrează debite cu titluri executorii către bugetul asigurărilor de sănătate.

Dacă „muritorii de rând” au datorii relativ mici faţă de bugetul de asigurări sociale de sănătate, unele de ordinul sutelor de lei, nu acelaşi lucru se poate spune despre avocaţi şi executori, care sunt „campionii” listei, cu datorii ce depăşesc, în multe cazuri, suma de 20.000 de lei. Potrivit informaţiilor primite de la preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Sălaj, dr. Marius Tăutu, „campionul absolut” la capitolul datorii este un avocat, care are de plătit contribuţii restante în sumă de nu mai puţin de 27.932 de lei. Urmează un alt avocat, cu 24.716 lei, şi un executor, cu 23.839 de lei.


Lista cuprinde, în total, 488 de nume, din diferite localitaţi ale judeţului. Este vorba despre sălăjeni care desfăşoară activităţi independente şi pentru care au fost emise înştiinţări privind obligaţii de plată către Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate, cu titlu executoriu.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite