Tânăr condamnat la închisoare pentru că a încercat să violeze o minoră. Copila a scăpat după ce s-a luptat cu agresorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul va sta cinci ani după gratii, pentru că a încercat să violeze o minoră. Copila a scăpat din mâinile agresorului după ce s-a luptat cu el circa o jumătate de oră.

La mai puţin de un an de la eliberarea din penitenciar, Daniel Bojan, un sălăjean în vârstă de 27 ani, a fost trimis, din nou, în spatele gratiilor. Magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei l-aut găsit vinovat de tentativă de viol în formă agravantă, în stare de recidivă postexecutorie, şi l-au condamnat la cinci ani de închisoare, la care au adăugat restul rămas neexecutat, de 263 de zile, din pedeapsa anterioară de 2 ani şi 6 luni, pentru furt calificat. Astfel, el s-a ales cu o pedeapsă de 5 ani, 8 luni şi 23 de zile cu privare de libertate.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 27 septembrie 2017, în Şimleu Silvaniei, pe pista de pe malul râului Crasna, când Daniel Cosmin Bojan a forţat-o pe o minoră de 16 ani să întreţină raporturi sexuale. Bărbatul nu şi-a putut duce planul la bun sfârşit, pentru că tânăra, în ciuda numeroaselor lovituri încasate, a opus rezistenţă, luptându-se cu agresorul timp de aproximativ o jumătate de oră. A avut noroc cu un trecător care i-a auzit strigătele de disperare şi a sunat la 112. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au încătuşat pe Bojan, care a rămas de atunci în arest preventiv.
Soluţia judecătorilor şimleuani poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Mai puteţi citi:

Planul diabolic prin care doi soţi au înscenat un viol unui prieten. Procurorii i-au trimis în judecată

Tânără de la casa de copii, violată de un educator: bărbatul o abuza în fiecare seară

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite