Surpriză la concursul pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niciun candidat nu a optat pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei
Niciun candidat nu a optat pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei

Institutul Naţional al Magistraturii a afişat joi, 9 octombrie, lista judecătorilor şi procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale pentru a participa la concursul pentru ocuparea a 106 funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de curte de apel, tribunal şi judecătorie şi a 140 de funcţii vacante de conducere la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii, organizat în această perioadă.

Surpriză, însă, pentru Sălaj, unde, la singura funcţie scoasă la concurs, cea de preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei, nu s-a înscris nimeni. Situaţia pare la indigo cu cea  din toamna anului trecut când, la concursul organizat atunci de INM, niciun candidat nu şi-a exprimat interesul pentru această funcţie.

În schimb, Sălajul ar putea pierde un magistrat, unul dintre judecătorii Tribunalului Sălaj înscriindu-se în competiţia pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Cluj.

Funcţia de preşedinte al Judecătoriei Şimleu a devenit vacantă după ce fostul preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei, Artemis Simona Chichişan, şi-a depus cererea de transfer la Judecătoria Bistriţa, printr-un ordin de serviciu. Conducerea instanţei este asigurată, interimar, de judecătorul Daniela Merfu Aron.

Citeşte şi Drumul la Psihiatrie al fostului preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei

Sentinţă în dosarul de corupţie al primarului din Măerişte

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite