Şase victime, rănite în accidente de circulaţie în weekend. Printre ele şi un copil de 5 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au fost transportate la spital
Victimele au fost transportate la spital

Patru accidente în care şase persoane, niciuna cu vârste mai mari de 23 de ani, au fost rănite, au avut loc sâmbătă şi duminică pe şoselele Sălajului - anunţă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Primul accident cu victime a avut loc sâmbătă, 30 august, la ora 02:52, pe DJ 108 G, în localitatea  Vîrşolţ. P. Alex, de 23 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în Italia, proprietatea  tatalui său, pe direcţia Vîrşolţ - Crasna, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere al reţelei electrice, pe care la rupt.În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a pasagerului de pe locul din drepta faţă, Alin M., de 17 ani, precum şi rănirea uşoară a lui Adrian M., în vârstă de 22 de ani, pasager pe locul din spate, ambii din Zalău. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  

            
Duminică, 31 august, la ora 16.00, pe DN 1H, în oraşul Şimleu Silvaniei, D Zoltan, de 20 de ani, din Şimleu, în timp ce conducea motocicleta din direcţia Nuşfalău - Şimleu Silvaniei, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule, care circulau în aceeaşi direcţie de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar,  condus de P. Ileana, în vârstă de  27 de ani, din localitate. Urmare impactului a rezultat rănirea uşoară a motociclistului. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.    

  
În aceeaşi zi, la ora 17.59, pe DN 1C, în localitatea Căpâlna, V. Cosmin, de 25 de ani, din judeţul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, s-a angajat neregulamentar, în depăşirea unui autoturism condus regulamentar în aceeaşi direcţie, de către C. Simion, în vârstă de 41 ani, din localitatea Căpâlna, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorei C. Ionela, în vârstă de 5 ani, pasageră pe bancheta din spate în autoturismul condus de Simion C.


 Câteva minute mai târziu, la ora 18.36, în  localitatea Şamşud, L. Geza, de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un vehicul cu tracţiune animală, la efectuarea unui viraj la dreapta, L. Agneta, de 15 ani, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni uşoare.


În toate cazurile,  victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
          
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite