Sălăjenii au întrecut măsura la mâncare şi la băutură de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

44 de sălăjeni au exagerat cu mâncarea şi băutura de Paşti şi au ajuns la Urgenţe. Alţi 18 au găsit motiv de harţă şi au ajuns pe mâna medicilor cu politraumatisme prin agresiune.

38 de sălăjeni au avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-şi reveni după abuzurile alimentare făcute de Sărbătorile Pascale, ei prezentându-se la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu gastrite, gastroduodenite, enterocolite şi alte afecţiuni ale aparatului digestiv. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean, Codruţa Puşcaş, alţi şase sălăjeni, printre care şi o tânără de 20 de ani, au avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a se trezi din beţie.

Paştile i-a făcut pe sălăjeni nu doar lacomi pe mâncare şi băutură, ci şi agresivi. Nu mai puţin de 18 persoane au ajuns la Urgenţe cu politraumatisme rezultate în urma unor agresiuni, numărul celor care s-au bătut şi s-au rănit la aceste sărbători fiind - potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă - mult mai mare, o parte din cazuri fiind rezolvate de echipajele serviciului pe loc, fără a fi nevoie de aducerea persoanelor respective la spital.

În total, 452 de sălăjeni au apelat, în zilele de Paşti, la ajutorul medicilor de la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite