Poştaşul sună de azi la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poştaşii încep de astăzi să împartă pensiile
Poştaşii încep de astăzi să împartă pensiile

Pensiile sosesc luna aceasta mai devreme cu câteva zile, pentru a le da, astfel, posibilitatea pensionarilor să-şi facă din timp cumpărăturile pentru Paşti.

Potrivit unui comunicat al Casei Judeţene de Pensii,  distribuirea pensiilor începe de astăzi, 11 aprilie, când îşi vor primi drepturile aferente lnii în curs cei care îşi primeau pensiile în mod obişnuit în 14 aprilie. Mâine, 12 aprilie, vor fi achitate pensiile celor care le încasau până acum în data de 15. În 13 aprilie poştaşul va merge la cei la care mergea până acum în 16.


După data de 17 aprilie vor fi achitate celelalte drepturi, astfel încât toate persoanele să primească pensiile până la data de 25 aprilie, în loc de 27 aprilie, cum erau acestea achitate în mod obişnuit.


În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu au fost găsiţi la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la sediul subunităţilor poştale până în penultima zi lucrătoare din lună, respectiv 27 aprilie.

Cei care au optat pentru primirea pensiilor pe card, prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii Publice are încheiate convenţii, vor putea ridica banii după caz, începând cu data de 12 aprilie, dar nu mai târziu de 13 aprilie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite