Omul de afaceri Dumitru Rus şi-a dat demisia din PP-DD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Rus a fost p\n[ anul trecut membru PNL FOTO Arhiva
Dumitru Rus a fost p\n[ anul trecut membru PNL FOTO Arhiva

Omul de afaceri Dumitru Rus, devenit membru al Partidului Poporului Dan Diaconescu în pragul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare de anul trecut, candidând pentru un mandat de deputat din partea acestui partid în Colegiul nr.3 Jibou, şi-a dat demisia azi din formaţiunea care l-a susţinut la parlamentare.

Contactat telefonic, omul de afaceri ne-a declarat că la baza deciziei sale stau diferenţe de viziune între el şi PP-DD. „Sunt diferenţe între modul în care văd eu politica şi linia pe care merge PP-DD”, a precizat Dumitru Rus. Întrebat despre planurile lui de viitor, Rus spune că se va menţine, cel puţin pentru o vreme, echidistant faţă de partidele politice, poziţie din care va lua atitudine faţă de tot ceea ce se întâmplă pe scena politică. „Nu mă voi îndepărta de politică, pentru că, în mod normal, politica este legată de economie, şi este absolut normal se ne intereseze ce se întâmplă în mediul politic”, a completat el.


De cealaltă parte, preşedintele PP-DD Sălaj, Alin Demle, spune că respectă decizia lui Dumitru Rus dar că nu înţelege de ce schimbare de atitudine este vorba. „Avem, ca partid, aceeaşi viziune acum ca şi cum aveam în noiembrie”, a declarat Demble, apreciind că decizia de a demisiona din partid este o opţiune a lui Dumitru Rus pe care conducerea organizaţiei o va respecta.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite