Ofertă: Biletele de tren mai ieftine cu 25 la sută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reducerile sunt valabile în perioada 1-31 decembrie 2011
Reducerile sunt valabile în perioada 1-31 decembrie 2011

Sălăjenii care intenţionează să circule cu trenul, în perioada săbătorilor de iarnă, pot beneficia de o reducere de 25 la sută din preţul biletelor. Facilitatea  este oferită tuturor clienţilor CFR care achiziţionează bilete on line prin Master card şi Maestro şi este valabilă în perioada 1- 31 decembrie 2011.

CFR Călători informează că în perioada Sărbătorilor de iarnă,1 -31 decembrie 2011, pasagerii pot achiziţiona bilete de tren cu o reducere de 25 la sută la cumpărarea online cu cardurile Master Card sau Maestro. Această reducere se acordă numai biletelor cumpărate online  cu ajutorul cardurilor amintite, prin serviciul online/e – commerce pus la dispoziţie de CFR Călători.
Reducerea la plata cu cardurile Master Card sau Maestro, indiferent de banca emitentă, se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi eventualele reduceri acordate de CFR Călători, cum ar fi de exemplu reducerea din preţ pentru achiziţionarea unui bilet dus-întors.

Biletele se pot achiziţiona de pe site-ul www.cfrcalatori.ro. Persoana se înregistrează pe siteul precizat, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online cu cardul. După finalizarea tranzacţiei va primi biletul de călătorie pe mail, în varianată electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi a ID-ului de bilet.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite