O femeie beată a făcut scandal la Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de de 38 de ani din localitatea sălăjeană Dioşod a făcut scandal azi-noapte la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Pentru calmarea femeii puse pe scandal a fost nevoie de intervenţia jandarmilor, care au şi "uşurat-o" de 1.500 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, incidentul a avut loc în jurul orei 01.00, dispeceratul fiind sesizat telefonic de către o persoană, cadru medical aflat în serviciu la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu privire la faptul că  o femeie provoacă scandal în incinta unităţii.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, a aplanat conflictul, iar în urma verificările efectuate s-a constatat faptul că, P.E. de 38 de ani din Dioşod, comuna Hereclean, aflăndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a ameninţat cu acte de violenţă, a adresat înjuriii şi expresii jignitoare la adresa personalului medical aflat în serviciu tulburând buna desfăşurare a activităţii medicale în cadrul unităţii de primiri urgenţe.

Pentru faptele săvârşite, femeia a fost sancţionată contravenţional de către jandarmi  cu amendă  în valoare de 1500 lei.


Citeşte şi Cum pun în pericol vieţile copiilor şoferii microbuzelor şcolare: urcă băuţi la volan sau conduc autovehicule cu defecţiuni tehnice

A apărut o nouă metodă de înşelăciune, "metoda accidentul". Mai multe persoane au plătit mii de lei pentru presupuse accidente cauzate de membri ai familiei

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite