Mihai Răzvan Ungureanu îşi adună Forţa Civică la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier al României Mihai Răzvan Ungureanu se va afla vineri, 14 iunie, la Zalău. Ungureanu vine la Zalău în calitate de preşedinte al partidului Forţa Civică, programul vizitei sale incluzând, evident, o întâlnire cu sălăjenii înscrişi în formaţiunea sa politică.

La aproximativ un an de la precedenta sa vizită la Zalău, atunci pentru a sprijini candidaţii PDL pentru alegerile locale din iunie 2012, Mihai Răzvan Ungureanu revine în oraşul nostru, de această dată pentru a strânge rândurile în propriul său partid, Forţa Civică. Fostul premier al României se va afla, astfel, vineri la Zalău, unde se va întâlni cu cei aproximativ 130 de membri pe care – susţin reprezentanţii organizaţiei – partidul îi are în Sălaj. Sălăjenii din Forţa Civică vor fi conduşi de fostul democrat-liberal şi fost PRM-ist Mircea Abrudanu şi vor avea „cartierul general” la Zalău, în apropierea sediului PNŢCD.


Pe lângă întâlnirea cu membrii Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu are programată şi o vizită la Catedrala Sfânta Vinere, una la Centrul Pilot de referintă pentru Boli Rare NORO şi o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţ.


În vârstă de 44 de ani, Mihai Răzvan Ungureanu este de profesie istoric şi diplomat, ocupând, de-a lungul timpului, funcţii importante în stat, precum cea de ministru de externe al României între anii 2004-2007, director al Serviciului de Informaţii Externe al României între anii 2007-2012, dar şi funcţia de prim-ministru al Guvernului României între 9 februarie 2012 şi aprilie 2012, din cabinetul său făcând parte şi democrat – liberalul Lucian Bode, ministru al Economiei.
 

Citeşte şi Gabriel Berca: PDL poate să genereze o speranţă pentru alegerile generale prin Mihai Răzvan Ungureanu

Partidul lui MRU vrea un candidat în Sălaj

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite