Licitaţia pentru terenul de la Grădina Poporului, în 15 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un investitor local vrea sa facă un teren de tenis la Grădina Poporului FOTO Arhivă
Un investitor local vrea sa facă un teren de tenis la Grădina Poporului FOTO Arhivă

Primăria Zalău a stabilit data la care va avea loc licitaţia pentru concesionarea terenului de la Grădina Poporului, pe care ar urma să fie amenajat un teren de tenis, dar şi o piscină semiolimpică.

Potrivit anunţului postat pe site-ul Primăriei Zalău, concesionarea terenului în cauză se va face prin licitaţie publică cu strigare, ce va avea loc miercuri, 15 mai, începând cu ora 9.00, în Sala Mică a Primăriei. Cei care vor să participe la licitaţie trebuie să depună, pe lângă documentele şi garanţiile financiare obişnuite, şi angajamentul ferm, în scris, că pe acel teren se va realiza un teren de tenis şi o piscină semiolimpică, nu altceva.


Reamintim că această concesionare a terenului se face după ce un investitor din Zalău, care construieşte în zonă un complex de organizare de evenimente, a solicitat primăriei acest lucru, mai cu seamă că terenul cu pricina, în suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, este situat în imediata apropiere a complexului. Consilierii au aprobat, zilele trecute, cu unanimitate de voturi concesionarea pe 49 de ani a terenului, valoarea redevenţei de pornire la licitaţie fiind stabilită la 50 de lei pe metru pătrat. La licitaţie se poate prezenta orice investitor interesat, nu doar cel care a solicitat concesionarea.


Reprezentanţii municipalităţii îşi motivează demersul de a concesiona acest teren prin faptul că astfel s-ar atrage mai mulţi tineri către activităţile sportive şi s-ar combate sedentarismul. În plus, numărul insuficient de spaţii de joacă şi terenuri de sport de pe teritoriul municipiului fac absolut necesară o astfel de investiţie – precizează, într-un referat, Primăria.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite