Liberal pedepsit pentru trădare. Colegii de partid au votat în unanimitate pentru excluderea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Crişan este şef de cabinet în Ministerul Transporturilor FOTO Arhivă
Valeriu Crişan este şef de cabinet în Ministerul Transporturilor FOTO Arhivă

Conducerea organizaţiei judeţene a PNL a votat în unanimitate, joi seara, pentru excluderea colegului lor din partid.

Membrii Biroului Politic Judeţean al PNL Sălaj au aprobat în unanimitate, joi, 10 mai, propunerea Biroului Politic al PNL Zalău de excludere din partid a lui Valeriu Crişan. Decizia vine în contextul în care Crişan s-a alăturat Guvernului Dăncilă, după ce a acceptat propunerea secretarului de stat Călin Forţ, de a-i deveni şef de cabinet în Ministerul Transporturilor. "Am avut şi am o relaţie strânsă de prietenie cu preşedintele PSD, Călin Forţ. Atât, şi nimic mai mult. Este singurul motiv care m-a determinat să merg alături de el, să îl ajut, la Minister", se justifica, la acel moment, Valeriu Crişan.

Explicaţiile nu au stat în faţa colegilor săi din PNL. "Să te asociezi cu echipa guvernamentală condusă de Viorica Dancilă, girată de Liviu Dragnea, echivalează cu o sinucidere politică. Eu şi colegii mei din PNL nu vom tolera astfel de comportamente şi acţiuni politice din partea unui membru care acceptă o ofertă din partea PSD", afirma, la aflarea veştii, deputatul Lucian Bode, şeful PNL Sălaj.

Joi seara, liberalii sălăjeni au votat în unanimitate excluderea acestuia din partid. Ca urmare, Crişan îşi va pierde fotoliul de consilier judeţean.
Valeriu Crişan nu a dorit să comenteze decizia colegilor săi.

Mai puteţi citi:

S-au încins spiritele în Consiliul Judeţean. „Un parc industrial ar atrage investitori în zonă“

Indemnizaţii de lux în ATOP Sălaj. Cei 13 membri încasează pe şedinţă mai mult decât 30 de consilieri judeţeni într-o lună

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite