Lansarea candidaţilor PP-DD în imagini. Vezi câţi susţinători l-au întâmpinat pe liderul partidului, Dan Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Poporului Dan Diaconescu şi-a lansat sâmbătă seara, pe Stadionul Municipal din Zalău, chiar în prezenţa celui care dă numele partidului, cei peste 900 de candidaţi ai formaţiunii ce vor încerca să strângă cât mai multe voturi la alegerile locale din 10 iunie.

Partidul cu cei mai mulţi candidaţi la alegerile locale, Partidul Poporului Dan Diaconescu, înregistrat la Biroul Electoral Judeţean cu nu mai puţin de 902 candidaţi, a organizat sâmbătă seara, la Zalău, o festivitate de lansare desfăşurată pe Stadionul Municipal. Până să ajungă vedeta serii, nimeni altul decât controversatul patron de televiuziune şi preşedinte de partid Dan Diaconescu, a cărui apariţie s-a cam lăsat aşteptată, atmosfera a fost încinsă de candidatul PP-DD la fotoliul de primar la Zalău, omul de afaceri Otto Haller, care şi-a incitat publicul cu acuze la adresa actualului primar şi cu promisiuni electorale.

image

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GALERIA

Cât despre public, acesta nu a fost atât de numeros pe cât s-au fi aşteptat organizatorii, mai puţin de 500 de persoane ocupând tribuna Stadionului, în ciuda promovării intensive în oraş a evenimentului. Mulţi dintre cei prezenţi nu erau susţinători PP-DD ci simpli curioşi care s-au dus la stadion pentru a-l vedea pe Diaconescu.



Candidatul PP-DD la preşedinţia Consiliului Judeţean este Marius Şandru.

image
image

Rămâi pe zalau.adevarul.ro pentru a afla cele mai interesante informaţii din Sălaj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite