La doar 27 de ani, candidatul PNL Mihai Cristian Lazăr a devenit primar de oraş în Şimleu Silvaniei

0
0
Mihai Cristian Lazăr (PNL), primar ales în Şimleu Silvaniei FOTO Facebook
Mihai Cristian Lazăr (PNL), primar ales în Şimleu Silvaniei FOTO Facebook

Liberalul Mihai Cristian Lazăr, în vârstă de 27 de ani, a devenit unul dintre cei mai tineri primari din România, după ce a câştigat duminică alegerile pentru funcţia de primar al oraşului Şimleu Silvaniei.

În vârstă de 27 de ani, Cristian Lazăr este de profesie avocat.

„ŞIMLEU, 2 CUVINTE: AM INVINS! VĂ MULŢUMESC!”, a scris tânărul primar ales pe contul său de facebook.

Potrivit datelor provizorii centralizate de Biroul Electoral de Circumscripţie Şimleu Silvaniei, Lazăr a fost votat de peste 50% din cei prezenţi la urne, respectiv 2.880 de voturi dintr-un total de 5.739 voturi valabil exprimate.

Principalul său contracandidat, Romeo Sabău (PSD), a primit aproape 42 % din sufragii.

Din cei 13.418 alegători înscrişi pe listele permanente, la Şimleu Silvaniei s-au prezentat la vot 5.831 persoane, adică 43,45%, cea mai slabă prezenţă în cadrul alegerilor parţiale, la nivel naţional.

„Şimleu Silvaniei a ales bine şi de această dată! A ales viitorul! Victoria tânărului liberal Cristian Lazăr la alegerile locale din Şimleu Silvaniei este victoria întregii comunităţi! A unei comunităţi care a ales viitorul şi care priveşte cu încredere înainte. (…) A fost o campanie intensă, curată, construită într-o abordare îndrăzneaţă, în primul rând axată pe proiecte, în care a primat mesajul pozitiv şi constructiv”, a scris Lucian Bode, preşedintele organizaţiei PNL Sălaj, pe contul său de Facebook.

Zalău


Ultimele știri
Cele mai citite