Începe lupta pentru titlul de campioană a României la volei masculin. Primele două meciuri se joacă la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariusz Sordyl este antrenorul principal al echipei din Zalău
Mariusz Sordyl este antrenorul principal al echipei din Zalău

Campioana en-titre la volei masculin, Remat Zalău, joacă miercuri, 4 aprilie şi joi, 5 aprilie, la Zalău, primele două partide din finala Campionatului Naţional de Volei Masculin împotriva echipei CVM Tomis Constanţa.

Potrivit ofiţerului de presă al clubului Remat, Adela Mureşan, partidele se vor disputa de la ora 19.30 la Sala de sport a Liceului Sportiv "Avram Iancu" din Zalău. şi vor fi transmise în direct de DigiTV.

Datorită clasării pe primul loc la finele sezonului regulat, Remat beneficiază de avantajul terenului propriu şi în marea finală. Primele două jocuri cu CVM Tomis Constanţa sunt programate la Zalău, în timp ce meciurile trei şi patru sunt stabilite a se disputa în deplasare în 17 şi 18 aprilie. Dacă va mai fi nevoie şi de meciul cu numărul cinci, acesta va avea loc din nou la Zalău, în 22 aprilie.

Formaţia Remat Zalău participă pentru a treia oară consecutiv în finala pentru titlu.

Fostul preşedinte al Remat Zalău, Liviu Ciupe, admite că va fi o luptă grea între două echipe puternice şi mizează pe susţinerea suporterilor. "Sunt bucuros că am ajuns în finală, că echipa a avut un trend aşa de frumos. Sunt convins că jucătorii de la Remat vor ştii să fructifice ultima etapă din Campionatul Naţional, respectiv, finala. Lotul este complet, sunt bine pregătiţi şi sper ca acest lucru să se vadă în rezultatul final. Aşteptăm un public numeros să susţină, cu încredere, echipa favorită. Fanii zălăuani vor avea parte în aceste zile de un spectacol voleibalistic deosebit", declară Liviu Ciupe, unul dintre principalii acţionari ai Remat Zalău.

Antrenorul principal, polonezul Mariusz Sordyl este convins că voleibaliştii de la Remat sunt determinaţi să câştige. "Sunt fericit că am avut timp să ne antrenăm, să muncim intens, dar şi să ne odihnim. Tot lotul este gata de start, toţi jucătorii sunt pregătiţi să intre pe teren. Tomis Constanţa este o echipă bună, motiv pentru care suntem determinaţi să jucăm foarte bine şi să oferim un veritabil spectacol voleibalistic suporterilor noştri. Avem un mare respect pentru adversarii noştri, însă, în acelaşi timp ştim şi nivelul  nostru şi cred că va fi o luptă strânsă, pe care vrem s-o câştigăm", susţine tehnicianul principal al Remat-ului.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite