Incendiu de proporţii la Pericei.O fabrică de mobilă, făcută scrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporţii a izbucnit azi dimineaţă, în jurul orei 04,00, la o fabrică de mobilă din localitatea Pericei. Pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj au luptat cu flăcările mai bine de patru ore.

Pagubele au fost imense: mobila  în valoare de aproximativ  cinci miliarde de lei  dar şi acoperişul fabricii  au fost făcute scrum.

image

Tragedia s-a petrecut azi dimineaţă, 28 ianuarie, în jurul orei 04,00. Paznicul fabricii a văzut că acoperişul clădirii este cuprins de flăcări. Alertat, a apelat  numărul de urgenţă 112 iar la faţa locului au intervenit pompierii militari ai Secţiei Şimleu Silvaniei. Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU  Sălaj, a precizat că în sprijinul  pompierilor şimleuani a intervenit şi Detaşamentul Zalău şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţe (SVSU) Crasna, în total  s-a intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă. Pompierii militari au luptat cu flăcările mai bine de patru ore. Potrvit lui Jacodi,   cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit electric, de la un corp de iluminat  aflat în mansarda clădirii.
Din nefericire, toată mobila aflată în interiorul fabricii,  în valoare de cinci miliarde de lei vechi, a fost distrusă, dar din câte se pare, administratorul avea asigurare. De asemenea acoperişul clădirii a fost mistuit de flăcări pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite