Hoţ de lemne, prins de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, aflat zilele trecute în misiune specifică de prevenire şi combatere a delictelor silvice pe raza localităţii Cizer, a depistat un  bărbat care tăia ilegal material lemnos dintr-o pădure din apropierea localităţii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului, în urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe P.Z. de  37 de ani din localitaea Cizer care s-a deplasat cu tractorul în locul numit „ Dealul Buhii”, de unde a tăiat fără drept, cu ajutorul unui motofierăstrău mecanic,  4 arbori nemarcaţi,  din speciile carpen şi fag cu diametre cuprinse între 32 şi 54 centimetri. După inventarierea şi cubarea materialului lemnos tăiat ilegal, s-a stabilit cantitatea de 2,5 metri cubi, care a fost ridicată de la făptuitor şi predată reprezentantului Ocolului Silvic, prejudiciul rezultat fiind de aproximativ 715 de lei.


Pe numele bărbatului jandarmii au întocmit actele de constatare a infracţiunilor flagrante de tăiere fără drept şi furt de arbori. Dosarul cu actele de constatare urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu-Silvaniei.
 

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite