Eveniment la Zalău: Concert instrumental la aniversarea a zece ani de activitate rotariană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Rotary a marcat împlinirea a zece ani de existenţă la Zalău printr-un concert instrumental susţinut de Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare. Alături de filarmonică, pe scenă a urcat şi Dinu Iancu Sălăjanu, dar nu ca şi solist de muzică populară, ci ca şi solist de operă.

Clubul Rotary Zalău a oferit aseară melomanilor din oraş un eveniment unicat în viaţa culturală a ultimilor ani din urbea de sub Meseş: un concert simfonic. Concertul a fost susţinut de Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare, dirijor Ţtefan Novak,  şi a adunat în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor sute de zălăuani, invitaţi de membrii clubului să le fie alături la această aniversare.În program au fost bucăţi celebre din creaţia românească şi din cea internaţională.

În cei zece ani de activitate, clubul s-a implicat, financiar şi logistic, în mai multe activităţi de binefacere, de la înfiinţări de parcuri la organizarea de manifestări sportive. Printre membri clubului se numără unele dintre cele mai influente persoane din oraş. Preşedinte este Laurenţiu Butiri, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Sălaj.

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite