Doi liberali sălăjeni, cazaţi la hotel pe banii unor primării în timpul congresului PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"5 de sălăjeni au participat la congresul de la sfârşitul săptămânii trecute FOTO Arhivă
"5 de sălăjeni au participat la congresul de la sfârşitul săptămânii trecute FOTO Arhivă

Doi aleşi locali din Sălaj, liberali, au fost prinşi de reporterii unei televiziuni centrale că s-au cazat la un hotel din Bucureşti pe cheltuiala primăriilor, deşi ei se aflau în capitală pentru un congres al partidului.

Dezvăluirea a fost făcută de reporterii RTV pe baza informaţiilor primite de la recepţia hotelului la care erau cazaţi liberalii. Potrivit jurnaliştilor, funcţionarul de la recepţie le-a dat două exemple concrete de liberali care s-au cazat în weekend-ul trecut acolo şi au cerut factură emisă pe primării. Întâmplător sau nu, ambii sunt din Sălaj. Este vorba despre viceprimarul oraşului Cehu Silvaniei, Nelu Blidar, şi primarul comunei Bocşa, Ioan Barou.


Contactat telefonic, viceprimarul din Cehu ne-a confirmat ca s-a cazat la acel hotel şi că a cerut factură pe primărie, dar spune că asta s-a întâmplat pentru că el s-a dus la Bucureşti, încă de miercuri, pentru probleme ale primăriei, având treburi pe la Ministerul Mediului şi pe alte companii de stat prin care sunt derulate diverse proiecte de finanţare. „Am o amărâte de factură de 200 şi ceva de lei. Eu nu voi face niciun decont, ca să nu fie nicio problemă”, ne-a declarat liberalul.


Primarul din Bocşa nu a vrut să facă niciun comentariu vizavi de situaţia semnalată de reporterii de la Bucureşti.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite