De când se pot plăti impozitele - majorate! - pe 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zălăuanii îşi pot plăti impozitele de luni, 12 ianuarie 2015
Zălăuanii îşi pot plăti impozitele de luni, 12 ianuarie 2015

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Municipiului Zalău, activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale va fi reluată de luni, 12 ianuarie 2015, când vor putea fi achitate inclusiv impozitele şi taxele aferente noului an, majorate cu 5 la sută.

Până atunci, la ghişeele Serviciului Impozite şi Taxe Locale pot fi plătite amenzi, taxe pentru eliberarea sau preschimbarea actelor de identitate şi a taxelor de înscriere auto.


Pentru 2015, consilierii locali au aprobat o majorare de 5% faţă de anul trecut, exceptând impozitul pe clădiri – persoane juridice, care rămâne la nivelul celui din anul 2014. Persoanele fizice şi persoanele juridice, care până în 31 martie achită integral impozitul, beneficiază de o bonificaţie de 5%.


Există mai multe modalităţi de plată, una dintre ele destinată persoanelor care au acces la internet şi deţin un card bancar, prin www.ghiseul.ro. Pentru această modalitate online de plată, utilizatorul trebuie să aibă cont şi parolă, care se obţin o singură dată de la Primăria Municipiului Zalău, camera 5, în timpul programului de lucru. În anul 2014, 227 contribuabili au făcut plăţi prin www.ghişeul.ro, în valoare de 53.890 lei.  Alte posibilităţi de plată sunt la ghişeele Serviciului Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Zalău şi ale CEC Bank.  

Citeşte şi Cresc taxele şi impozitele locale. 14 consilieri au votat pentru majorare

Cum au schimbat comuniştii numele oraşului reşedinţă de judeţ a Sălajului. Era „prea ţărănească“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite