Confruntare inegală între un Logan şi o autoutilitară. Şoferul autoturismului, scos de pompieri dintre fiarele contorsionate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost grav rănit în urma impactului
Şoferul a fost grav rănit în urma impactului

Un autoturism marca Logan a fost făcut zob marţi seară după ce, din cauza neatenţiei şoferului, a intrat, pe contrasens, sub o autoutilitară care circula regulamentar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, accidentul a avut loc marţi, 13 ianuarie, în jurul orei 20.45, când M. Iulian, un bărbat de 30 de ani, din Ban, în timp ce conducea un autoturism pe strada Kossuth din municipiu, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a intrat pe contrasens, în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de M. Emil, un bărbat de 33 de ani, din Aiud, judeţul Alba. În urma impactului, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost rănit grav.

La locul accidentului a intervenit şi un echipaj de descarcerare al Detaşamentul de pompieri Zalău din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, care a scos şoferul din autoturismul contorsionat şi l-a predat unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, fiind diagnosticat cu multiple traumatisme şi internat la Terapie Intensivă pentru a se afla sub supravegherea medicilor.
 

Citeşte şi Un tânăr justiţiar din Zalău a prins un şofer beat care fugise de la locul accidentului: „Puteam fi eu în locul victimei. Putea fi oricine“

Şoferul prins de tânărul justiţiar din Zalău, eliberat de judecători din arest

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite