Concurenţă record la concursul pentru posturile de poliţist cu recrutare din sursă externă. 26 de candidaţi se bat pentru un post din mediul rural

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 250 de sălăjeni şi-au depus cereri la Inspectoratul de Poliţie, în cele patru zile de înscrieri pentru concursul de ocupare, prin recrutare din sursă externă, a 22 de locuri de poliţist de ordine publică.

261 de cereri de înscriere la concursul de ocupare, prin recrutare din sursă externă, a celor 22 de locuri de poliţist de ordine publică disponibile în secţiile de poliţie rurală din Sălaj au fost depuse până joi, 7 aprilie, inclusiv, la sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj.


Potrivit informaţiilor primite de la Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, două dintre cereri au fost depuse pentru locul disponibil prin reîncadrare la Postul de Poliţie Şărmăşag, în timp ce 259 sunt pentru cele 22 de locuri puse la dispoziţia candidaţilor din afara sistemului: Şamşud, Almaşu, Fildu de Jos, Zimbor, Gârbou, Năpradea, Gâlgău, Letca, Ileanda, Poiana Blenchii (două posturi), Rus, Zalha, Dragu, Horoatu Crasnei, Halmăşd, Marca, Nuşfalău, Plopiş, Valcău de Jos, Carastelec şi Chieşd.


Cea mai mare concurenţă se anunţă, deocamdată - cereri se mai pot depune şi vineri, 8 aprilie - pe locul de la Postul de Poliţie Horoatu Crasnei, unde sunt deja 26 de candidaţi înscrişi. Urmează locul de la Şamşud, cu 18 candidaţi, cel de la Valcău de Jos - cu 16, locul de la Carastelec - cu 14 şi cel de la Zalha - cu 13. La polul opus este locul scos la concurs la Gâlgău, pentru care s-au înscris numai cinci candidaţi.


Vineri, 8 aprilie, este ultima zi în care se mai pot depune cereri. Candidaţii au, apoi, o săptămână la dispoziţie să-şi completeze dosarele.

Vă mai recomandăm:

Zeci de posturi în Poliţie, scoase la concurs. Recrutările se fac din sursă externă

Decizie în dosarul caracatiţei corupţiei din Sălaj. Sunt vizaţi judecători, poliţişti, inspectori şi oameni de afaceri cunoscuţi

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite