Competiţia care promovează stilul de viaţă sănătos. Peste 1.000 de persoane sunt aşteptate la start

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alergători de toate vârstele şi din mai multe judeţe ale Transilvaniei se vor alinia la startul celei de-a doua ediţii a competiţiei sportive.

Peste 1.000 concurenţi din Sălaj şi judeţene limitrofe participă sâmbătă, 29 septembrie, la cea de-a doua ediţie a Semimaratonului Zalău TenarisSilcotub, un eveniment ce are ca scop promovarea un stil de viaţă sănătos în comunitate. Evenimentul organizat de Runners Club în parteneriat cu Primăria Zalău şi sponsorizat oficial de TenarisSilcotub scoate în evidenţă importanţa sportului de masă, pentru toate vârstele.
Potrivit organizatorilor, întrecerea cuprinde mai multe curse, de la cele dedicate adulţilor - semimaraton 21km, ştafeta 3 x 7 km, crosul de 3 km şi cel de 7 km, la cel pentru copii.

Şcolile primare, gimnaziile şi liceele din municipiu şi judeţ sunt invitate să participe la toate probele de alergare, precum şi la activităţile sportive şi educative desfăşurate în paralel: ateliere sportive (tir cu arcul, baschet, pista de golf, ping pong, badminton, fotbal), ştiinţifice şi cu tematică ecologică. Din dorinţa de a stimula apetenţa tinerei generaţii pentru sport, elevii de peste 13 ani pot participa gratuit la cursa populară de 3 km, iar copii între 4 şi 13 ani la cursa copiilor. "Deoarece un mod de viaţă sănătos atrage o stare generală de bine pe toate planurile, încurajăm înscrierea comunităţii locale, cu prieteni şi familie la acest eveniment unic în zonă", spun organizatorii.

Vă mai recomandăm:

O fostă glorie a handbalului românesc şi-a deschis propriul club sportiv. "Mi-aş dori să descopăr o viitoare campioană"

Întrecere de biciclete la Castrul Roman Porolissum. Cine sunt marii câştigători ai Cupei Naţionale la Ciclocros

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite