Băut şi fără permis de conducere, un tânăr de 19 ani a făcut zob maşina şi poarta unei case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani, din localitatea Hida, s-a ales cu dosar de cercetare penală, după ce, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a condus un autoturism şi a intrat cu acesta în poarta de acces a unui imobil.

În plus, oamenii legii au constatat că acesta nu deţinea nici permis de conducere.

Potrivit unor informaţii furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, în data de 29 ianuarie, în jurul orei 02,50, un tânăr de 19 ani, P.Ionică, din localitatea Hida, conducea autoturismul proprietate personală, pe drumul din localitate, când a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu  podeţul din faţa unui imobil şi cu poarta de acces în curtea acestuia. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit uşor, autoturismul avariat în proporţie de 70 la sută, iar poarta de acces a fost  distrusă.
Tânărul a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest iar rezultatul a evidenţiat o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că  tânărul nu avea permis de conducere.
Poliţiştii au întocmit pe numele  tânărului, acte premergătoare începerii urmăririi penale, pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite