Au fost aleşi preşedinţii secţiilor de votare. Vezi lista

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorul Patriţiu Dărăban
Judecătorul Patriţiu Dărăban

La Tribunalul Sălaj a avut loc astăzi, 20 iulie, tragerea la sorţi pentru desemnarea preşedinţilor birourilor electorale din cele 299 de secţii de votare câte vor fi organizată în judeţ la referendumului din 29 iulie.

Judecătorul Patriţiu Dărăban, vicepreşedintele instanţei sălăjene, a fost cel care a tras la sorţi numele celor 299 de preşedinţi. Pentru fiecare secţie de votare au fost făcute câte două nominalizări la funcţia de preşedinte, excepţie făcând secţia nr.1 Zalău, unde au fost trei propuneri.

Potrivit numelor anunţate de judecător, în Zalău, preşedintele secţiei de votare nr.1 din Zalău va fi Veronica Ţurcaş. La secţia nr. 2 - Marinela Micu, la secţia nr.3 - Florian Ignat, la secţia nr.4 - Adrian Pugna, la secţia nr.5 - Anita Fekete, la secţia nr.6 - Nicoleta Pănican, la secţia nr.8 - Silvia Zvorniş, Adela Puşcaş - la secţia nr.9, Cristina Vlaicu - la secţia nr.10, Rodica Elena Pop - la secţia nr.11, Anca Găvrilă - la secţia nr.12, Natalia Magdaş, la secţia nr.13, Magdalena Ianchiş, la secţia nr.14. Pentru cealaltă jumătate a secţiilor de votare din Zalău, au fost aleşi următorii preşedinţi: Adina Părescu - secţia 15, Camelia Puie - secţia 16, Silvia Margin - secţia 17, Florin Stanca - secţia 18, Adina Adridan - secţia 19, Daniel Boboş - secţia 20, Nicoleta Cotor - secţia 21, Florin Mureşan - secţia 22, Marius Vlaicu - secţia 23, Ioan Lucian Dohan - secţia 24, Gheorghe Irimuş - secţia 25, Viorica Ghila, secţia 26, Adriana Pantea - secţia 27 şi Răzvan Potroviţă - la secţia 28.

La referendum, în birourile electorale ale secţiilor de votare nu se aleg şi vicepreşedinţi, în componenţa acestor birouri urmând să mai intre, alături de preşedinţi, cei şase membri nominalizaţi de partidele parlamentare. Nominalizările se pot face până în 26 iulie atât la preşedintele secţiei de votare, desemnat azi, cât şi la secretarul primăriei de care aparţine secţia respectivă. Fiecare preşedinte va primi pentru munca depusă la organizarea şi desfăşurarea referendumului câte 85 de lei pe zi, nu mai mult de trei zile, iar membrii birourilor - tot câte 85 de lei pe zi, dar nu mai mult de două zile.




Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite