Apa sfinţită se împarte sub paza jandarmilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 60 de jandarmi vor fi în misiune de Bobotează FOTO Arhivă
Peste 60 de jandarmi vor fi în misiune de Bobotează FOTO Arhivă

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj se vor afla duminică şi luni în misiune în zona bisericilor din oraşele sălăjene, pentru a se asigura că lumea nu se calcă în picioare la împărţirea apei sfinţite.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, jandarmii sălăjeni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul slujbelor religioase oficiate la lăcaşele de cult din municipiul Zalău şi oraşele Jibou, Şimleu-Silvaniei şi Cehu-Silvaniei duminică, 6 ianuarie, de Bobotează, şi luni, 7 ianuarie, de Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul.

"Peste 60 de jandarmi vor fi angrenaţi în misiuni, vor adopta măsuri specifice astfel încât manifestările să se deruleze în condiţii de siguranţă, concomitent cu prevenirea faptelor antisociale şi soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite de la cetăţeni", precizează reprezentanţii IJJ.

Jandarmii recomandă credincioşilor ce vor participa la aceste slujbe religioase  să manifeste calm, înţelegere şi să aştepte cu răbdare  împărţirea apei sfinţite,  pentru evitarea aglomeraţiei,  precum şi acordarea atenţiei sporite în ceea ce priveste asigurarea bunurilor personale.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite