Andreea Paul candidează pentru un mandat de deputat în Ţara Oaşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sălăjeanca Andreea Paul, fostul consilier pe probleme economice al premierilor Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu va intra în lupta pentru un fotoliu de deputat în Parlamentul României, dar nu în judeţul Sălaj, aşa cum se specula, ci în Satu Mare.

Informaţia ne-a fost confirmată chiar de către Andreea Paul, care ne-a declarat că va candida din partea Partidului Democrat Liberal în Colegiul 1 Satu Mare - Ţara Oaşului. "Candidez acolo pentru că sun t la început de carieră în politică şi vreau să pornesc de la rădăcinile sătmărene ale familiei mele", ne-a declarat ea, precizând că bunicii tatălui său se trag din judeţul vecin.

Numele Andreei Paul a fost vehiculat pentru candidatura PDL în Colegiul Zalău din Sălaj, la deputaţi, însă conducerea organizaţiei sălăjene l-a anunţat zilele trecute ca şi candidat în acest colegiul pe Claudiu Bîrsan.

Andreea Paul este preşedinta organizaţiei de femei a PDL Sălaj, iar în 30 iunie a fost aleasă şi în funcţia de vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal. În vârstă de 34 de ani, Andreea şi-a început ascensiunea profesională la 23 de ani, după ce a terminat facultatea, şi a devenit cercetător la Institutul de Economie Naţională al Academiei Române. Doi ani mai târziu devine consilier/expert la Preşedinţia României, departamentul de politici economice şi sociale. A fost consilier al europarlamentarului Theodor Stolojan, iar din 2009 până în luna februarie a fost consilier personal al prim-ministrului Emil Boc, pentru ca în perioada februarie - mai să îl consilieze pe Mihai Răzvan Ungureanu. În PDL este membru de cinci ani.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite