Alegeri parţiale la Primăria Fildu de Jos. Cine candidează pe postul lăsat liber de Ioan Mangău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fildu de Jos este singura unitate administrativ-teritorială din judeţul Sălaj în care au loc duminică, 11 iunie, alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar.

Aproximativ 1.000 de persoane din comuna Fildu de Jos sunt aşteptate să îşi aleagă primarul în această duminică. Buletinele de vor avea patru poziţii, ocupate de următorii candidaţi: Nicolae Marin Albert (PSD), Florin Daniel Răcăşan (PNL), Mircea Ioan Bălaş (ALDE) şi Viorel Antal (PMP). Cel din urmă a fost viceprimar din partea PSD, însă a ales să treacă în echipa PMP, după ce social-democraţii au preferat să meargă pe mâna lui Nicolae Albert, preşedinte al organizaţiei locale a partidului.

Pentru scrutinul din 11 iunie, în comuna Fildu de Jos au fost amenajate patru secţii de votare, câte una în fiecare din satele aparţinătoare: Fildu de Jos, Fildu de Mijloc, Fildu de Sus şi Tetiş. Potrivit Autorităţii Electorale Permanente, pe listele de alegători se regăsesc 1.062 de persoane.

Fotoliul de primar este vacant din luna octombrie a anului trecut, când fostul edil, social-democratul Ioan Mangău, a decedat.

Vă mai recomandăm:

Primar penal, demis de prefect. Edilul are o condamnare pentru conflict de interese

Rezultate alegeri generale 2016 în judeţul Sălaj. PSD a colorat Sălajul în roşu

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite