Află aici cum poţi câştiga o leafă lunară de 1.300 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru un salariu de 1.300 de euro brut lunar, sălăjenii cu studii în domeniul agronomic pot alege să muncească  legal în străinătate. Mai mulţi angajatori din Danemarca oferă în această perioadă locuri de muncă în diferite ferme de creştere a animalelor şi în sere de cultivare a legumelor.

Pentru a lucra în domeniile amintite, sălăjenii interesaţi trebuie să ştie că angajatorii danezi impun anumite condiţii. Astfel candidatul trebuie să fi absolvit facultatea de profil agronomic ( zootehnie, horticultură, agricultură sau medicină veterinară), să aibă disponibilitate de a sta în Danemarca 18 luni, să aibă vârsta cuprinsă între 20-30 de ani, să deţină permis de conducere  cat B şi să cunoască limba engleză foarte bine. Durata contractului de muncă estede 18 luni caledaristice, iar programul săptămânal include 37 de ore.
Cei interesaţi de această ofertă  vor trimite un CV Europass  cu poză şi copii xerox, traduse autorizat de pe diploma de licenţă sau adeverinţa de la facultate respectiv liceu şi foaia matricolă, pe adresa de email west@workindenmark.dk. .De asemenea pentru mai multe detalii privind  locurile de muncă în străinătate sălăjenii interesaţi se pot adresa la AJOFM Sălaj, Departamentul Eures.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite