Viteză record prin centrul Vasluiului: 133 km/oră. Şoferul grăbit conducea o maşină cu numărul provizoriu expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vitezomanul a fost prins de poliţiştii Biroului Rutier Vaslui în noaptea de duminică spre luni, pe bulevardul principal al oraşului, îndreptându-se către Muntenii de Sus

Poliţiştii rutieri din Vaslui, în timp ce efectuau un control al traficului în noaptea de 16/17 august, au identificat pe aparatele radar un autoturism care se deplasa pe strada Ştefan cel Mare  cu viteza de 133 km/h.

Şoferul a fost oprit în trafic şi a fost legitimat. Vitezomanul domiciliază în comuna Muntenii de Sus şi are numai 22 de ani. Alin P. (şoferul grăbit) a prezentat documentele maşinii moment în care poliţiştii au constat că perioada de valabilitate a autorizaţiei provizorii de circulaţie era expirată. Cum era şi normal, vitezomanul a rămas fără permis de conducere, în plus, a fost întocmit şi un dosar penal pe numele său.   

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută de art. 334, alin.1 din Codul Penal”, a precizat comisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite