VIDEO Milanov a primit un diagnostic îngrozitor! Are nevoie de implant dentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadu l-a lovit cu genunchiul pe Milanov FOTO:captura Digi Sport
Cadu l-a lovit cu genunchiul pe Milanov FOTO:captura Digi Sport

Fundaşul bulgar al Vasluiului va fi nevoit să stea departe de teren o perioadă destul de lungă, medicii anunţând că starea sa nu este una tocmai bună.

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui au anunţat că Milanov va avea nevoie de un implant dentar în perioada următoare.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral, însă starea lui e stabilă. Încă de aseară, după ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale în Unitatea de Primiri Urgenţe, el a fost direcţionat către Secţia ORL pentru investigaţii suplimentare“, a precizat medicul carmena Piseru, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a spitalului.

Accidentarea lui Milanov seamnă ca şi gravitate cu ce a păţit francezul Battiston, la Campionatul Mondial din 1982. El a rămas atunci fără toţii dinţii din faţă, dar s-a ales şi cu câteva vertebre rupte.

Gestul lui Ricardo Cadu, cel care l-a faultat dur pe fundaşul galben-verzilor în partida din etapa cu numărul 20 a Ligii I, a fost atacat dur şi de antrenorul Viorel Hizo, care l-a catalogat pe jucătorul lui CFR Cluj ca fiind „unul dintre cei mai violenţi fotbalişti din România“. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite