VIDEO Cu inima în pionieze, în vizorul procurorilor DNA, baronul PSD din Bârlad îşi permite încă o aroganţă: „Să ciocnim un pahar de şampanie!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Titi Constantinescu ameninţă că va demisiona din cauza problemelor de sănătate şi bea şampanie FOTO Sabina Ghiorghe
Titi Constantinescu ameninţă că va demisiona din cauza problemelor de sănătate şi bea şampanie FOTO Sabina Ghiorghe

Baronul roşu al Bârladului, primarul PSD Constantin Constantinescu, revine asupra deciziei privind demisia din funcţie şi lasă impresia că ultimul cuvânt îl vor avea medicii cardiologi.

Într-o formă de zile mari, cu vorbe bine cântărite, primarul PSD de Bârlad, Constantin Constantinescu, se joacă de-a demisia. Edilul a revenit asupra deciziei de a părăsi fotoliul şi lasă lucrurile în suspans (aparent) până la finele lunii. “Voi merge la o clinică cardiologică din Bucureşti pentru investigaţii amănunţite. Dacă medicii vor stabili că e mai bine pentru sănătatea mea să iau o pauză, le voi urma sfatul. În şedinţa ordinară a Consiliului Local din 26 februarie, voi face anunţul oficial”, a spus edilul.

Constantinescu s-a arătat deranjat că anunţul demisiei sale a fost asociat cu dosarul de urmărire penală aflat în lucru pe masa procurorilor anticorupţie de la Iaşi şi a ţinut să anunţe public că plângerile care au fost formulate împotriva lui la DNA pentru luare şi dare de mită şi trafic de influenţă au fost soluţionate cu NUP. A rămas anchetat doar pentru conflict de interese, dosar disjuns de la DNA la Curtea de Apel Iaşi.

Şi pentru că tot a început şirul dezvăluirilor, Titi Constantinescu a făcut glume pe seama anchetei: “Îmi şi imaginez că vor veni să ridice calculatoarele şi eu nici nu ştiu să apăs pe buton”.
Ca aroganţa să fie dusă la extrem, baronul roşu a Bârladului a băut un pahar cu şampanie după ce le-a înşiruit ziariştilor diagnosticele grele de care suferă şi care au fost invocate în cazul eventualei demisii.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite