Vasluienii care vor să muncească la cules de căpşuni în Spania sunt aşteptaţi la o bursă a locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui organizează în data de 13 ianuarie 2014, cu începere de la ora 09:00, o selecţie de forţă de muncă pentru sectorul agricol din Spania.

Potrivit instituţiei, angajatorul spaniol oferă un număr de 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de munca este  de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare  fiind 15.02.2014.

Timpul  de  lucru  este  de  6,5  ore  pe  zi , adică 39 de ore pe săptămâna împărţite  în 6 zile.  Programul  de  lucru începe la primele ore ale dimineţii, iar în decursul celor  6,5  ore  de  lucru pe zi este prevăzută cu o pauză de o jumătate de oră.

Salariul  oferit  este  de  39,48  euro  brut  pe zi, conform Convenţiei colective  aplicabile,  plătibil  la  două săptămâni  prin transfer bancar. Contribuţiile  datorate  sunt  de 2%  pentru impozit  pe  venit şi 113 euro, valoarea pentru asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi.

Actele necesare pentru a prinde un astfel de post sunt: copie după actul de identitate, adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, cazier judiciar şi un curriculum vitae. 

La selecţie vor putea participa doar persoanele care sunt înregistrate în baza de date a agenţiei ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite