Vasluian trimis în judecată după ce a distrus un aparat într-o sală de jocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 27 ani, din Vaslui a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui sub acuzaţia de distrugere, după ce a spart un aparat dintr-o sală de jocuri.

Incidentul a avut loc în octombrie anul trecut, însă ancheta poliţiştilor a fost îngreunată de sustragerea suspectului, care, de altfel, a fost cercetat în lipsă. Potrivit poliţiştilor, în seara 17 octombrie 2013 Marius Macovei se afla într-o sală de jocuri situată la parterul unui imobil din apropierea fostului cinematograf Independenţa din Vaslui. La un moment dat, pe fondul “nervozităţii” cauzate de pierderea banilor la păcănele, tânărul a părăsit sala de jocuri. După scurt timp s-a întors, hotărât să se răzbune pe aparatul la care a pierdut banii. “Tânărul a revenit în sala de jocuri cu o bucată de bordură cu care a lovit monitorul central al aparatului, distrugându-l. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, însă pe parcursul cercetărilor nu a putut fi audiat, fiind plecat în străinătate.”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.
Societatea care deţine sala de jocuri, SC West Gate SRL Bucureşti, s-a constituit parte civilă în cauză, prejudiciul – 4200 lei, reprezentând contravaloarea aparatului nefiind recuperat. Procesul urmează a se va desfăşura la Judecătoria Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite