Vasluian arestat pentru că a şantajat trei fete cu difuzarea unor filmuleţe compromiţătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi indivizi care au omorât din bătaie un bărbat au fost reţinuţi
Cei doi indivizi care au omorât din bătaie un bărbat au fost reţinuţi

Un bărbat, în vîrstă de 24 de ani, din localitatea vasluiană Drânceni, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile după ce poliţiştii huşeni au aflat că acesta a şantajat trei fete că va difuza pe internet imagini compromiţătoare cu acestea. În schimb, tânrul dorea să întreţină cu acestea relaţii sexuale sau le cerea bani.

Cercetările au fost demarate de poliţiştii huşeni după ce una dinre fete, în vârstă de 21 de ani, de care bărbatul se despărţise la începutul acestui an,  le-a spus oamenilor legii că fostul concubin a ameninţat-o că va difuza acele imagini dacă nu îi dă în schimb suma de 1.500 de lei.

În urma cercetărilor, poliţiştii au mai aflat că, în perioada ianuarie-martie a acestui an, suspectul a mai ameninţat şi două minore în acelaşi mod, de la acestea cerând favoruri sexuale.

„În ziua de 6 martie, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv la Judecătoria Huşi, cu propunere de arestare preventivă", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Instanţa a admis propunerea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 29 de zile.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite