Vaslui: S-a electrocutat din cauza unui porumbel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat într-un post de transformare al unei societăţi din Vaslui, în goana sa de a prinde un porumbel.

Potrivit oamenilor legii, Alexandru Andronache, sărise gardul în curtea societăţii după ce rănise cu praştia un porumbel. Pasărea a ajuns în incinta punctului de transformare al societăţii respective, iar în momentul în care a sărit gardul, tânărul a fost aruncat la pământ de arcul electric format între corpul său şi instalaţia electrică.

"Victima a suferit o arsură puternică, precum şi fracturi la o mână şi la un picior", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Echipele de la E-on s-au mişcat greu

Deşi ambulanţa a ajuns extrem de repede la faţa locului, nimeni nu a avut curajul să îl ia pe tânăr din postul de transformare, motiv pentru care s-a solicitat ajutorul celor de la E-on, a căror echipă a sosit după mai bine de jumătate de oră, potrivit martorilor. "Echipele de la E-on au venit după aproape 40 de minute şi nimeni nu a riscat să intre în interior", a spus unul din poliţiştii aflaţi la faţa locului.

"Pacientul a fost preluat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce a fost oprit curentul pentru că altfel am fi putut avea şi alte victime. Tânărul a fost stabilizat hemodinamic şi respirator, urmând a i se face investigaţiile medicale de rigoare la unitatea spitalicească unde se află sub supraveghere medicală", a precizat Ana Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite