Vaslui: Clubul „Liga de Est“, pepinieră de campioni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv „Liga de Est" se poate lăuda, din nou, cu rezultate remarcabile obținute la Campionatul Europei de Sud-Est de Taekwon-do.

Clubul vasluian a participat la această competiție cu sportivii Marcel Miron și Silvia Vasilache, ambii trecându-și în palmares mai multe medalii.


Silvia a obținut medaliile de aur la tull, individual și cu echipa, precum și la spargeri forță cu echipa. Ea a mai reușit să cucerească și o medalie de argint la spargeri forță-individual și una de bronz la luptă individual.

Marcel se poate lăuda și el cu aur la luptă și tehnici speciale și cu argint la tull și luptă tradițională.

„Sunt extrem de mulțumit de aceste rezultate. Am muncit foarte mult pentru acest concurs și vreau să-i felicit pe cei doi sportivi pentru performanțele obținute. De asemenea, aș vrea să mulțumesc și Primăriei Vaslui pentru ajutorul financiar acordat, fără de care nu ne puteam prezenta la concurs", ne-a declarat Mihai Hondru, președintele CS „Liga de Est".

La întrecerea care a avut loc la Cluj au participat peste 80 de sportivi din țări precum Republica Moldova, Ucraina, Ungaria și România.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite