Vaslui: Alis Gentimir a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul interlop vasluian, Alis Gentimir, a fost, astăzi, arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

Astăzi, la ora 15, magistraţii vasluieni au decis să respingă solicitările avocaţilor lui Alis Gentimir şi să îl trimită pe acesta după gratii pentru o perioadă de 29 de zile. El a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte comise în data de 18 august atunci când s-a războit cu gaşca rivalului său, Ciprian Paraschiv, zis Cel.

Ancheta procurorilor şi cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au scos la iveală că acoliţii lui Alis s-au bătut în acea zi cu "trupa" lui Cel, într-o parcare din Zona Gării, cu bâte şi cuţite. În urma "războiului", unul din tovarăşii lui Cel, Cătălin Munteanu, dar şi un aliat din gaşca lui Alis au ajuns la spital, acolo unde au refuzat internarea după primirea îngrijirilor medicale.

Apărătoarea lui Alis Gentimir, binecunoscuta avocată din Iaşi, Gabriela Grădinariu, a făcut recurs la decizia instanţei de judecată, un nou termen urmând a avea loc, cel mai probabil, în cursul zilei de luni.

Află din "Adevărul de Seară" de mâine (4 septembrie) care au fost declaraţiile lui Alis.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite