Vaslui: Acrobaţii şi dresuri de animale la Gura Bustei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acrobaţii evoluează la înălţime pentru a-şi uimi spectatorii
Acrobaţii evoluează la înălţime pentru a-şi uimi spectatorii

Artişti din Budapesta şi Monte Carlo vor prezenta numere de circ spectaculoase pe locul unde se organizează bâlciul anual din Vaslui.       

Programul Circului Internaţional Budapesta cuprinde jonglerii, elemente de acrobaţie, momente umoristice şi dansuri exotice, sub bagheta unui fachir. Nu vor lipsi dresurile de animale, cele mai inedite fiind cu lame, cămile, ponei sau cai arabi. Cel mai aşteptat moment va fi o reprezentaţie periculoasă de motocliclism şi acrobaţie la înălţime, care îi va ţine cu sufletul la gură pe spectatori.

Acrobaţii la înălţime
„Spectacolul nostru este compus din două părţi: una  de circ clasic, cu acrobaţi, clovni, animale, şi povestea lui Aladin, adaptată pentru programul de circ, din care nu lipseşte nici Jafar, jucat de fachirul nostru. În arenă vor intra şi cai, ponei, lame şi cămile, în dresuri senzaţionale. Cel mai interesant număr din spectacol este «Ghost Rider», o acrobaţie cu motocicleta pe sârmă, la o înălţime de 12  metri, păstrată în balanţă de o persoană care se află pe un trapez“, a precizat Beatrice, una dintre artiste. Circul Internaţional din Budapesta, care are în componenţă şi artişti de renume din Monte Carlo, vă aşteaptă timp de trei zile la spectacole de două ore.

Două spectacole pe zi
Spectacolul din această seară începe la ora 19.00, iar mâine de la 16.00 şi 19.00. Duminică, 12 iunie, este ultima zi când vasluienii se pot delecta la „Aladin Show“, fiind programate două reprezentaţii: una de la ora 16.00, iar cealaltă de la ora 19.00. Pentru a-i face pe vasluieni să-şi lase grijile cotidiene deoparte şi să vină la circ, organizatorii evenimentului au stabilit un preţ de 10 lei pe bilet.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite