Un TIR plin cu navete de bere s-a răsturnat pe DJ 243 din cauza vitezei

0
0
TIR răsturnat între localităţile Pogana şi Iana
TIR răsturnat între localităţile Pogana şi Iana

Autoutilitara cu remorcă s-a răsturnat între localităţile vasluiene Pogana şi Iana, fiind lăsată timp de 24 de ore în câmp

Evenimentul a avut loc pe DJ 243 între localităţile Pogana şi Iana în cursul zilei de marţi, 14 iunie. Un TIR cu remorcă plin cu navete de sticle de bere (goale), condus de un şofer de 25 de ani, din Bacău, s-a răsturnat pe un sector de drum aflat în afara localităţilor amintite.

"La ieşirea dintr-o curbă, din cauza neadaptării vitezei, autovehiculul a derapat şi s-a răsturnat pe un drum agricol în afara părţii carosabile. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu avertisment pentur neadapatarea vitezei la condiţiile de drum", a spus comisarul şef Ştefan Sofrone din cadrul IPJ Vaslui.

Şoferul a fost testat cu etilotestul rezultatul fiind negativ. Martorii la eveniment spun că acesta conducea "ca nebunul" neputând fi depăşit de un SUV.

Nu au rezultat victime în urma evenimentului însă pagubele au fost majore. Remorca a suferit daune semnificative iar de încărcătură s-a ales praful.

Miercuri în jurul prânzului a fost adusă o macara pentru a ridica şi tracta remorca,la 24 de ore după producerea evenimentului.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite