Un bârlădean refuză să mai plătească factura la apă spunând că a văzut cupluri făcând sex în barajul ce alimentează oraşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Bârlad a mers în audienţă la primarul municipiului solicitând să îi fie întreruptă alimentarea cu apă. Consumatorul a invocat că nu mai foloseşte sub nicio formă apa de la robinet.

Bărbatul a mers în audienţă la primarul Bârladului, Dumitru Boros, anunţându-l că nu doreşte să mai plătească factura la apă şi că vrea să fie debranşat de la sistemul de alimentare. Întrebat de edil de ce doreşte să nu mai folosească apa de la robinete, consumatorul a invocat că ”a văzut cu ochii lui” că în Barajul Râpa Galbenă, care alimentează municipiul Bârlad, cuplurile fac sex în apă. 

Bătrânul a invocat că de când a văzut scenele erotice în apa care alimentează oraşul nu a mai deschis robinetele din casă. A invocat că foloseşte apa de ploaie care ”este mult mai curată decât apa aia de la robinet în care fac unii sex”.

Primarul Bârladului a încercat să îi explice bărbatului nemulţumit că apa de la Barajul Râpa Galbenă trece prin staţii de epurare, de clorinare, că sunt îndepãrtate impurităţtile, însă fără succes! 

„Domnule, ce-am văzut eu cu ochii mei nici Dumnezeu nu mă poate convinge! Vreau să nu mai plătesc apa aia 100 de lei ! Nici un metru cub nu vreau să plătesc, nimic!”, a invocat bârlădeanul în timpul audienţei.

Văzând că nu reuşeşte să îl înduplece, primarul l-a îndemnat pe bărbat să se adreseze furnizorului de apă cu o cerere de debranşare de la sistemul de alimentare cu apă.

La finalul audienţei, bârlădeanul a solicitat primarului să pună poliţiştii locali să băzească Barajul Râpa Galbenă, pentru a nu mai permite cuplurilor să facă sex în apa pe care o beau bârlădenii.  

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite