Un bărbat de 50 de ani a băgat spaima în pensionare dezbrâcăndu-se în faţa lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Năstase, om al străzii din Bârlad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a lovit cu pumnul o octogenară apoi s-a dezbrăcat în faţa ei.

Poliţiştii bârlădeni au reuşit să probeze activitatea infracţională a lui Ioan Năstase, 50 de ani, individ cercetat penal pentru comiterea a două infracţiuni de furt, o agresiune sexuală şi un ultraj contra bunelor moravuri. Astăzi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile. Cererea procurorilor a fost aprobată.

La data de 29.04.2014, poliţiştii bârlădeni au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a fost agresată fizic pe strada Mihai Viteazu din municipiu. Poliţiştii deplasaţi la locul producerii evenimentului l-au identificat pe suspect şi l-au condus la sediul poliţiei. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 15.00, în timp ce se deplasa pe strada respectivă, Ioan Năstase a aplicat mai multe lovituri cu pumnul unei femeie de 79 de ani, din municipiul Bârlad, după care a săvârşit acte de natură sexuală, deşi în zonă se aflau mai multe persoane. Pentru vindecare, victima a necesitat 2-3 zile îngrijiri medicale.

„Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat subcomisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Un alt dosar penal în care este cercetat Ioan Năstase  a fost întocmit ca urmare a unui furt săvârşit de către acesta în ziua de 02.05.2014. Partea vătămată, un bărbat de 40 ani din municipiul Bârlad, îşi lăsase telefonul mobil nesupravegheat, pe o masă din incinta unui restaurant în care îşi desfăşura activitatea. Profitând de acest fapt, omul străzii a reuşit să-şi însuşească pe nedrept telefonul, în valoare de aproximativ 900 lei.

De asemenea, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit probarea unei alte infracţiuni (furt calificat), săvârşită de Năstase în ziua de 17.04.2014. Acesta a pătruns în sediul unei societăţi comerciale de pe strada Lirei, din municipiul Bârlad, de unde a sustras băuturi alcoolice.   

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite