Un vasluian a incendiat maşina soţiei ca să se răzbune pe ea. Ce riscă acum bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina incendiată de vasluian a ars complet FOTO ISU Vaslui
Maşina incendiată de vasluian a ars complet FOTO ISU Vaslui

Pompierii au intervenit imediat la faţa locului pentru stingerea incendiului, care cuprinsese un gard lângă care era parcat autovehiculul şi risca să se extindă la imobilele din apropiere.

Un bărbat din comuna vasluiană Rafila s-a supărat pe nevastă şi într-un moment de rătăcire a decis să îi incendieze maşina ca să se răzbune pe ea. Incidentul a avut loc în seara zilei de luni, 27 iunie.

Localnicii au chemat pompierii, iar aceştia au intervenit imediat pentru a lichida incendiul. Până la sosirea acestora, flăcările cuprinseseră şi gardul unde fusese parcată maşina, iar incendiul risca să se extindă şi la casele din vecinătate.

”La sosirea echipajului de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, ardere precedată de explozia rezervorului de benzină. După aproximativ 20 minute au fost lichidate şi ultimele focare ale incendiului”, au precizat reprezentanţii ISU Vaslui.

Vasluianul care a provocat incendiul s-a ales acum cu dosar penal pentru distrugere şi riscă între 2 şi 7 ani de închisoare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Gestul jenant al unor români care au luat masa la restaurant şi au plecat fără să plătească. Ce scuză au folosit

Pedeapsa primită de poliţistul din Vaslui care a împuşcat în cap un şofer fugar. Daune record pentru familia victimei

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite