Tabloul candidaţilor din judeţul Vaslui la alegerile parlamentare din decembrie 2012: Colegiul numărul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegerile vor fi pe data de 9 decembrie FOTO: arhiva adevarul
Alegerile vor fi pe data de 9 decembrie FOTO: arhiva adevarul

Cotidianul „Adevărul" vă prezintă politicienii din Vaslui care vă vor cere votul la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. În judeţul Vaslui sunt 7 colegii unuinominale pentru Camera Deputaţilor şi 3 pentru Senat. Cinci dintre candidaţi cer votul pentru un nou mandat. Astăzi vă prezentăm principalii candidaţi din Colegiul numărul 2.

În acest colegiu, Uniunea Social Liberală (USL) a trimis la luptă pe deputatul Dan Bordeianu, cel care îşi mai doreşte un mandat. În vârstă de 45 de ani, Bordeianu a ajuns în Parlament în anul 2008, din partea liberalilor, în urma redistribuirii, el obţinând puţin peste 1.900 de voturi. După o perioadă de aproape doi ani în care a activat ca independent, Dan Bordeianu a revenit în Partdiul Naţional Liberal în aprilie 2011, împotriva voinţei conducerii Organizaţiei Judeţene Vaslui a acestei formaţiuni politice. 

Din partea Alianţei România Dreaptă (ARD), pe acest colegiu, va candida tânărul medic veterinar Mihai Ponea. În vârstă de 32 de ani, Ponea a fost directorul adjunct al Direcţiei Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Vaslui în timpul guvernării PDL. Înainte de a ocupa acesta funcţie, el a mai fost şef de Birou Igienă Veterinară în această instituţie la care lucrează din 2009. 

Tot în acest colegiu, pentru Camera Deputaţilor vor mai candida Constantin Dicianu, din partea PP-DD şi Rudolff Hellfeuer, din partea UDMR. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite