Suporteri interzişi la partida dintre FC Vaslui şi Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii sunt aşteptaţi alături de galerie în Peluza Nord
Elevii sunt aşteptaţi alături de galerie în Peluza Nord

Un număar de 12 suporteri ai echipei  FC Vaslui nu pot intra la partida pe care favoriţii o susţin pe teren propriu cu formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vaslui a anunţat că cei 12 suporteri nu vor mai avea acces la niciun meci de fotbal, indiferent de echipă sau oraş, pe o perioadă cuprinsă între şase luni şi un an.

De asemenea, la meciul dintre FC Vaslui şi Ceahlăul, 70 de jandarmi vor asigura liniştea şi ordinea publică, întâlnirea fiind caracterizată de organizatori cu grad mediu de risc.

„În incinta arenei sportive, spectatorii sunt obligaţi să respecte ordinea, siguranţa şi regulile stabilite de organizator. Spectatorului care refuză să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor, efectuat de personalul de ordine şi siguranţă, sau care săvârşeşte, înainte de a intra în arena sportivă ori în momentul intrării, fapte de naturã penală sau contravenţională în legătură cu competiţia sau jocul sportiv respectiv, nu i se permite accesul în arena sportivă", a precizat Lucian Modoranu, purtătorul de cuvânt al IJJ Vaslui.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite