Spital de provincie, caut personal calificat. Spitalul Bârlad, deficit major de medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe locuri vacante sunt la CPU
Cele mai multe locuri vacante sunt la CPU

Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad a scos la concurs 11 posturi de medici pe diferite specialităţi. Cele mai multe posturi sunt pe medicină de urgenţă

Anunţul privind vacantarea celor 11 posturi de medic specialist a fost publicat în "Viaţa Medicală", singura revistă din ţară unde sunt anunţate locurile vacante pentru medicii specialişti.

Anunţul a apărut în ediţia de vineri, 8 mai, şi cei interesaţi pot să-şi depună dosarele în 15 zile de la publicare. După 23 mai va avea loc concursul propiu-zis.

Şase din cele 11 posturi sunt pentru Compartimentul Primiri Urgenţe: câte doi medici pentru CPU Pediatrie, alţi doi medici specializaţi în medicină de urgenţă şi două posturi pentru medici internişti care au competenţe în medicină de urgenţă.

Celelalte cinci posturi vacantate sunt pe specialităţile: ORL, Neurologie, Boli Infecţioase, Urologie şi Medicină internă.

Relaţii privind depunerea dosarelor de angajare se pot lua de la secretariatul spitalului, ori direct de la Resurse Umane.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite