Septuagenară din Puşcaşi, violată în propria casă de un tânăr de 23 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână de 69 de ani a fost batjocorită în noaptea de 23/24 decembrie de un consătean care putea să-i fie nepot. Autorul, Constantin Motău (23 ani), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Zilele liniştite ale unei femei de 69 de ani din localitatea vasluiană Teişoru, comuna Puşcaşi, au luat sfârşit după ce un consătean cu 46 de ani mai tânăr a batjocorit-o.

Constantin Motău (23 de ani) ştia că bătrâna locuieşte singură şi în noaptea de 23/24 decembrie s-a dua la ea cu gânduri perverse. Era sub influenţa alcoolului. A strigat uşa femeii şi i-a cerut să deschidă. Pentru că bătrâna a refuzat, acesta a spart geamul uşii, apoi a descurat-o, cheia fiind lăsată în broască pe interior. Apoi s-a repezit asupra bătrânei, i-a acoperit gura cu mâna şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. După ce şiu-a satisfăcut pofetele bolnave a plecat.

Bătrânei i-a fost frică să iasă din casă în plină noapte. Abia dimineaţa s-a dus la o vecină şi i-a povestit tot. Imediat a fost anunţată Poliţia dar tânărul plecase din localitate.

Judecătoria Vaslui a emis mandat de arestare preventivă  pe numele unui tânăr, în vârstă de 23 ani, din comuna Puşcaşi, acesta fiind cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.

“Poliţiştii l-au identificat pe autor în staţia CFR Vaslui, în momentul în care acesta intenţiona să se deplaseze în judeţul Iaşi. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale, pentru comiterea de infracţiuni de tâlhărie şi furt. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 1 Vaslui au emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă”, a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Instanţa a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite