Sentinţă în cazul bărbatului din Puşcaşi care şi-a violat fiica şi sora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tribunalului Vaslui l-au condamnat la 11 ani de închisoare pe bărbatul din Puşcaşi care în toamna anului trecut şi-a violat sora şi fiica. În plus, a fost obligat să achite fetiţei de 13 ani, aflată în prezent în grija reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, suma de 100.000 lei, cu titlu de daune morale. Sora agresorului nu a solicitat daune, ştiind că nu are de unde să plătească.

Ororile lui Gheorghe Balan (43 ani)  au ieşit la iveală în luna octombrie, după ce sora acestuia, în vârstă de 29 ani, a reclamat la poliţie că a fost violată în timp ce se întorcea acasă de la un magazin. În zonă s-a deplasat un echipaj al Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui, iar pe parcursul cercetărilor oamenii legii aveau să constate că situaţia este cu mult mai gravă decât se aşteptau. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Gheorghe Balan se întorcea de la un magazin şi având mai multe sacoşe în mână, sora de 29 ani, care fusese şi ea la cumpărături s-a oferit să-l ajute la cărat. Pe drum însă, când au ajuns pe un câmp, bărbatul s-a năpustit asupra propriei surori şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale.

În timp ce desfăşurau cercetarea la faţa locului, cu ocazia audierilor, poliţiştii au descoperit că bărbatul de 49 ani şi-a abuzat sexual şi fiica de 13 ani. Gheorghe Balan a fost părăsit de soţie în urmă cu şase ani, în grija sa rămânând şi cei cinci copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani. În luna ianuarie, anul trecut, un alt individ din judeţul Vaslui, Ionel Balan, din comuna Băcani, a fost arestat după ce ani la rând şi-a abuzat sexual fiicele. În luna august, acesta a fost condamnat la 20 ani de închisoare de Tribunalul Vaslui, aceasta fiind cea mai mare condamnare pronunţată de judecătorii vasluieni într-un dosar de incest.

Citeşte şi:

 A bătut-o şi a violat-o pe cea care i-a dat viaţă. Vasluian arestat, după ce şi-a batjocorit propria mamă

Mărturia cutremurătoare a incestuosului din Băcani: „A venit Satana la mine“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite