Protecţia Consumatorilor a deschis anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui
Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Vaslui aau demarat şi ei o anchetă la Spitalul Judeţean de urgenţă după ce săptămâna trecută s-au descoperit produse lactate infestate.

După scandalul iscat de produsele lactate infestate care erau date pascienţilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au demarat şi ei controale ample la unitatea sanitară.

„Noi ne-am autosesizat în acest caz și am luat legătura cu colegii din județul Botoșani, care au competențe în ceea ce privește o eventuală sancționare a firmei care a furnizat aceste produse lactate neconforme", a declarat Ramona Claudia Sava, comisar-șef delegat al CJPC Vaslui.

Produsele lactate aparţineau unei firme din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, ceasta fiind societatea care a câştigat licitaţia.

Potrivit conducerii spitalului, în urma buletinelor de analize efectuate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) săptămâna trecută, a reieşit că atât laptele cât şi iaurturile din spital erau infestate cu cu bacteria escherichia coli şi cu microbul pioceanic, un microb care poate avea urmări dintre cele mai grave odată ajuns în corpul uman.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite