Premieră în administraţia vasluiană! Un primar vrea să dizolve Consiliul Local din cauza unui motiv incredibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Vetrişoaia, Vasile Puiu, vrea să dizolve Consiliul Local, după ce instituţia pe care o conduce a pierdut în instanţă procesul intentat de bibliotecarul din localitate.

Decizia edilului a venit în urma unui scandal provocat, spune el, de Elena Mălăşinc, angajată ca şi bibliotecar. La începutul lunii februarie, primarul Puiu a propus Consiliului Local să îi reducă norma bibliotecarei la jumătate de normă, propunere votată în unanimitate de consilieri.

A urmat, binenţeles, ataşarea unui act adiţional la contractul de muncă al bibliotecarei pe care aceasta nu a vrut să îl semneze. Acesta este şi motivul pentru care Elena Mălăşinc atacă în instanţă această decizie, iar judecătorii îi dau dreptate printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă dată în data de 21 martie 2013.

 „Ieri am făcut recurs şi vom cere respectarea hotărârii votate în Consiliul Local. Dacă nu vom avea câştig de cauză, vom cere desfiinţarea Consiliului Local şi a serviciilor din subordine. Din punct de vedere legal, Consiliul Local Vetrişoaia nu mai produce niciun efect“, a declarat primarul Vasile Puiu. 

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite